Egmond-Pier-Egmond 2023

In het jaar 1998 werd de eerste Egmond-Pier-Egmond georganiseerd. Ik mocht deze op film vastleggen. Vanaf de Noordboulevard doken de deelnemers het strand op. Een spectaculair gebeuren. In 2020 was Sebastian Langeveld de winnaar. Na afgelastingen in 2021 en 2022 vindt op 7 januari 2023 vindt de volgende editie plaats.

De trofee inn 2023
Tessa Neefjes
De persconferentie met links Ivar Slik

Klik op de foto om te vergroten, daarna kunt u de foto, voor EIGEN gebruik, downloaden.

4 gedachte over “Egmond-Pier-Egmond 2023”
 1. Goedemorgen Frits,
  Wat een mooie fotocollectie!
  Ik heb mij zelf ook mooi in de picture gevonden dank daarvoor!😃👍🏼
  Kan ik die foto ook bij jou bestellen in een hoge resolutie tegen betaling uiteraard.
  Het gaat om item 29 van een groepje strandbikers. Het lijkt mij leuk om de foto in te lijsten.
  Ik hoor het graag van je,
  Mvg Richard Bakker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *