di. okt 19th, 2021

Le Champion-dag 2019

Prijsuitreiking fietscompetitie 2019

De fietsKMregistratie staat open voor iedereen die lid is van Le Champion. Eenvoudig aan het begin en einde van de competitieperiode je kilometers laten registreren en wij doen de rest. Het registreren van tussenstanden kan zo vaak als je dat zelf wilt via een persoonlijk account in computerfietsen.nl. Fysieke registratie kan in de eerste week van oktober tijdens de Markertoer of online inschrijven via www.computerfietsen.nl. Deelname: € 12 per jaar. Dat is inclusief de bronzen, zilveren of gouden prestatieplaquette bij  het minimaal gereden aantal kilometers uit het prestatieschema. Het fietsseizoen voor de fietsKMregistratie is van  6 oktober 2019 tot en met 3 oktober 2020 (tijdens de Markertoer). Het seizoen daarna loopt tot 2 oktober 2021.

Ook dit jaar waren Wiebe Top (36.805 km) en Maaike Hollander (44.260 km) de clubkampioenen. Adrie van der Poel mocht de bloemen even vasthouden.

Marijke Allessie uit Grootegast en Joop Buis uit Nibbixwoud kregen wederom een Jan Jonkerspeld omdat ze inmiddels 900.000 kilometers gefietst hebben.

Middagprogramma

Na de middag kon iedereen kennis maken met de fietsweekenden van Leo van Klink, je door Jan van Delden laten informeren over Bali 2020, Rob Prins vertelde over de Ronde van Nederland, het fimpje Next 50 bekijken, in de brochure met de sportreizen van TUI snuffelen en….gezellig bijkletsen….!

Sportcafé

Onder leiding van Bert Hassink werd er door Adrie van der Poel, Remyo Tielsema, Sissy van Alebeek, Arjan de Vries en Jan Willem Mijderwijk gesproken en gediscusseerd over sport….Het zaaltje zat bomvol….!

Uitreiking cheque aan De Blijde Ruiters

Manege De Blijde Ruiters (Stichting Paardrijden Gehandicapten Zaanstreek)
Manege De Blijde Ruiters is al bijna 50 jaar een begrip in de Zaanstreek. Inmiddels is de locatie omringd door andere activiteiten. Sportschool, asiel en voetbalclubs. De kerntaak van de manege is het paardrijden voor gehandicapten mogelijk maken.  De manier waarop dat gebeurt is in de loop der jaren sterk veranderend. Ook de ambitie van de manege is aan verandering onderhevig. De Blijde Ruiters is geen bolwerk in de bossen voor gehandicapten maar staat midden in de samenleving.

De toekomst van Le Champion….op naar de volgende 50 jaar.

Voorzitter van Le Champion, Ruud van der Velde brengt een toost uit op de volgende 50 jaar.
2 gedachte over “Le Champion-dag 2019”
  1. Na heel veel fietsreizen met Le Champion te hebben gemaakt vind ik het heel jammer dat de buitenlandcommissie niet meer bestaat. Mis dit jaarlijks terugkerende contact wel.

    1. Beste Henk, ik vind het niet erg dat U hier reageert, maar ik heb geen invloed op het beleid van Le Champion.

Reacties zijn gesloten.