Pre-Run NN EHM 2021

U kunt deze foto’s downloaden, mits voor eigen gebruik.

(Zou u een foto geoptimaliseerd en in hoge resolutie willen? Laat dan een bericht achter onderaan deze foto- pagina).

2 gedachte over “Pre-Run NN EHM 2021”
 1. Dag Frits,
  Na lang zoeken heb ik je website met deze prachtige foto’s gevonden. Ik doe regelmatig mee met loopjes en vaak zijn er fotografen bij betrokken, maar ik vind jouw foto’s van bijzonder goede kwaliteit (scherpte/diepte, kleurstelling, compositie, beeld). Heel leuk om te zien.
  Twee foto’s gevonden waar ik ook op sta, dus mooie herinnering erbij.
  Vragen: zou ik een van die twee op mijn facebookpagina mogen opnemen bij mijn eigen berichtje over de run? En zou ik deze URL mogen linken, zodat anderen wellicht makkelijker jouw foto’s kunnen vinden? (Ik begrijp niet zo goed waarom ze dat op de Le Champion site niet meteen doen).
  Ik hoor graag van je voordat ik het doe.
  Nogmaals dank!
  vriendelijke groet,
  Frans Visser
  Duivendrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.